Jag kan inte sluta längta efter att börja resa igen. På grund av koronaviruset kan man inte längre resa någonstans utanför Sverige. Men det stoppar inte mig från att planera en resa till Tyskland där jag har tänkt festa under en helg. Jag har kikat på olika alternativ och kommit fram till att jag vill resa till Berlin.

Så ser min resplan ut:

Första steget är att flyga till Berlin. Jag kikade på färja som alternativ men det tar får mycket tid. Så till slut bestämde jag mig för flyg direkt från Stockholm till Berlin Tegel flygplats. När jag landar där har jag tänkt mig att jag ska stanna på nhow hotel som har perfekt läge eftersom det bara ligger 300 meter ifrån Matrix nattklubb i Berlin. Men detta är inte allt, själva hotellet ser riktigt bra ut och frukosten ser otroligt god ut. Så det blir perfekt när man är bakis efter festande. Jag hoppas kunna flyga den 27 juni eftersom det hade varit perfekt direkt efter Sverige öppnar upp för resande efter koronakrisen.

rdag

Jag käkar frukost och efter det kan jag packa. Jag måste lämna hemifrån runt klockan 12 för att komma till flygplatsen i tid. Flyget tar bara 1 timme och 30 minuter så det är perfekt eftersom jag kommer fram innan klockan 17 till Berlin i Tyskland. Från flygplatsen i Berlin ska jag ta taxi till hotellet och det tar 30 minuter. Nu är det dags att fixa mig och för att möta mina vänner som bor här i Berlin. Tanken är att vi ska gå till en bar och därefter gå till nattklubben Matrix. Det är allt jag planerade för lördagen.

Söndag

Jag lär vakna sent eftersom jag festade igår. Men som tur stänger frukosten på hotellet först 11:30 på söndagar. Så jag kommer behöva sätta mitt alarm för 10:45. Efter frukosten ska jag möta mina vänner igen. Dom ska ta mig på en rundtur av Berlin tills klockan 17. Klockan 17 ska jag ta taxi till flygplatsen och flyga hem till Sverige.