På den här bloggen låter jag er läsare ta del av min tempofyllda vardag. Jag är en inbiten modefantast och det ska bli så kul att skriva om min stora passion här i livet. Även smink ligger mig varmt om hjärtat, och som make-up artist kan jag det här med att sminka. Mellan varven försöker jag hinna med träning och avkopplande meditationssessioner.

Mode + smink bästa kombon

Jag verkligen älskar mode, trender och stil. Att kombinera plagg och få till den där perfekta outfiten är det bästa jag vet! Jag försöker att inkludera mode i min vardag på bästa möjliga sätt, genom att shoppa på stan eller på nätet – jag gillar båda delar lika mycket. Jag garanterar därför grymma tips på riktigt bra sajter och butiker här i bloggen!

För några år sedan utbildade jag mig till make-up artist och har sedan dess jobbat med smink på olika sätt, bland annat med olika stylister och fotografer. Jag är proffs på att sminka, och följer du min blogg kommer du att få både användbara och unika sminktips regelbundet.

Träning ger mig styrka i vardagen

För att orka med min tempofyllda vardag försöker jag inkludera både tuffare och mer avkopplande träning. Här på bloggen kan du räkna med en hel del glimtar från min vardagsträning, och vem vet – kanske bli inspirerad att börja du med! Jag känner mig ganska stark som person, men vet av erfarenhet att det här med självförtroende ibland är svårt. Därför kommer jag även skriva om vikten av att ha ett bra självförtroende och hur man kan uppnå det. För mig har intresset för mode och smink hjälpt mig att hitta mig själv.