Många är det som drömmer om att ha ett välvårdat, vackert hår och vissa har turen att ha begåvats med ett riktigt svall från början, medan andra behöver ta lite hjälp på vägen. Kanske har du varit hos frisören och fått för mycket hår bortklippt, eller bara vill förändra ditt utseende under en kväll och då kan ett fint löshår verkligen göra underverk.

Kvinna med fint hår

Vilken sort ska du välja?

Om du är nyfiken på att skaffa löshår och är osäker på vilken metod du ska välja så kan du gå in på Hairextensionsguiden.se och läsa om de olika valen som finns. Där får du också mycket tips om skötsel och vad du ska tänka på när du har satt i löshåret för att behålla ett snyggt och välvårdat hår.

Det finns många olika typer av löshår och vilken sort du ska välja beror främst på hur länge du vill att håret ska sitta. Om du bara ska piffa till dig lite extra till vardags eller inför en fest så kan du välja clip-ons, där du knäpper på löshåret på ditt eget hår med ett hårspänne. Det är bara att knäppa loss när du har tröttnat på håret och vill ta ut det.

Microringar och flip-ins är också enkla och bra alternativ om du inte vill sätta fast håret permanent. Microringarna klämmer fast hårslingor kring dina egna hårstrån och går enkelt att öppna och ta ur igen. Flip-ins fästs kring din hjässa i en lina och ger dig ett stort och vackert hårsvall men är superlätt att plocka ur när det är läggdags.

Alla dessa tre metoder är skonsamma eftersom ingen behandling med lim, tejp eller värme behöver göras. Har du aldrig använt löshår förut så kan du börja med någon av dessa innan du bestämmer dig för en mer permanent metod.