Går du i tankarna av att skaffa ett antiskällhalsband till din hund? Det finns många fördelar med denna typ av produkt och det är ett effektivt sätt att få din hund att sluta skälla. Ett halsband bör endast användas som ett hjälpmedel i upplärningen. Hos Hundvännen.se kan du välja mellan olika typer av antiskällhalsband som exempelvis halsband med vibrationer eller dofter. Allt material är ofarligt för din hund, men bör som sagt användas som ett hjälpmedel och inget annat. Halsbanden motverkar att hunden skäller och reagerar på ett visst sätt. Detta ger dig som hundägare tid och ro att arbeta med hundens agerande. Du bör endast använda antiskällhalsbanden vid tillfällen då din hund inte får skälla, sen tar man bort halsbandet när hunden får skälla igen. Det viktiga för dig som hundägare är att hitta anledningen till att din hund skäller, vad beror skällandet på? Försök motverka situationer redan innan de uppstår och i kombination kan du använda ett antiskallhalsband. Ett halsband är som ett komplett till övrig träning som du bör genomföra med din hund. Skäller din hund när det kommer in folk genom dörren? Då kan det vara en idé att inte låta hunden befinna sig i hallen vid entrén och samtidigt ha ett halsband på hunden under tiden som ni övar på detta.

Hos Hundvannen.se finner du många olika produkter som kan passa din hund.

Antiskällhalsband för stora hundar

Med detta halsband kan justera från 35 cm upp till 68 cm vid behov. Du kan även välja mellan vibration och ljud som korrigering för hunden. Dessa kan även justeras och aktivera i tre olika nivåer. Ett perfekt sätt att korrigera din hunds skall och oönskade beteenden. Detta halsband har ett chip som är effektivt och känsligt vilket gör halsbandet till ett av de bästa på marknaden. Du slipper falska utlösningar och halsbandet aktiveras endast när din hund skäller. Halsbandet aktiveras ej av andra hundar, vilket också är bra ifall man umgås i större sällskap där vännerna har med sina hundar.

Antiskällhalsband för mindre hundar

Detta halsband kan du justera storleken upp till max 35 cm och passar perfekt för mindre hundar. Du har möjlighet att välja mellan både vibration och ljud som tillrättavisning för din hund. Man kan välja mellan ljud eller vibration och det finns olika nivåer som låg och hög. En rekommendation är att börja testa på den lägsta nivån sedan höja upp ett snäpp efter behov. Produkten drivs av batterier och är inkluderade i halsbandet vid första leverans.

Antiskällhalsband med fjärrkontroll

Dessa typer av antiskällhalsband kan man använda helt på sina egna villkor och halsbandet kan aktiveras om din hund skäller eller så styr du tillrätta visningarna på egen hand med